سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مرکز فرهنگی توحید (مسجد امیر المومنین زازران )شهرستان فلاورجان

 پیش از ازدواج و آغاز زندگی مشترک، محضرداران شما را با معرفی نامه‌ای عکس دار و مهر شده به آزمایشگاه فرستاده یا به مشاوران تنظیم خانواده معرفی می‌کنند تا این آزمایش‌ها یا دوره‌ها را پشت سر بگذارید.

1ـ عدم اعتیاد:

2ـ‌ عدم ابتلا به بیماری سیفلیس:

3ـ‌ بررسی ابتلا به تالاسمی:

4ـ‌ تزریق واکسن کزاز:

5ـ‌ گذراندن دوره مشاوره تنظیم خانواده:

در این جلسات درباره برخی مسائل مهم بهداشتی، بارداری، زایمان و... به عروس و داماد آینده اطلاع‌رسانی می‌شود تا با تنظیم خانواده و روابط بعدی مشکلات کمتری داشته باشند.
باکتری عامل کزاز در خاک، گردوغبار، البسه گرد گرفته و... زندگی می‌کند و در صورت ورود به بدن انسان از طریق زخم یا حتی تنفس، فعالیت اعصاب و عضلات را بشدت مختل می‌کند.
تالاسمی نوعی صفت ارثی است که از والدین به فرزندان منتقل می‌شود و مبتلایان به آن را از ساختن هموگلوبین کافی در گلبــــول‌های قرمز باز می‌دارد. تالاسمی انواع مختلفی دارد و آزمایش تشخیص آن از طریق تست خون صورت می‌گیرد.
بیماری‌های مقاربتی خطرناک‌تر دیگری هم هست اما در آزمایش ازدواج فقط سیفلیس بررسی می‌شود. این آزمایش با غربالگری خون صورت می‌گیرد. در ابتدای ورود باکتری سیفلیس به بدن، زخمی نسبتاً سخت در ناحیه تناسلی دیده می شود که پس از چندی خودبه‌خود نیز از نظر محو می‌شود. سپس عفونت در بدن پخش شده و حمله به هر بافت و سیستمی را آغاز می‌کند.
طی آن نمونه ادرار زوجین برای شناسایی ترکیبات تریاک، به شیوه غربالگری بررسی می‌شود. ناشتا بودن در انجام این تست اهمیتی ندارد. خوردن قرص هایی مثل کدئین و برخی شربت‌های مسکن یا حتی گیاهان دارویی ممکن است بر مثبت بودن آن اثر بگذارد و شما را با دردسرهایی مثل بی‌اعتمادی یا تکرار آزمایش و صرف وقت و هزینه بیشتر روبه‌رو کند! بنابراین حداقل 72 ساعت قبل از انجام آزمایش، پس از مشورت با پزشک مصرف چنین داروهایی را قطع کنید. نمونه ادرار ممکن است با خودداری زن یا مرد معتاد از مصرف مواد طی چند روز پیشین، نتیجه منفی را نشان دهد. پس، از تحقیق و باز کردن چشمانتان غافل نشوید.