سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مرکز فرهنگی توحید (مسجد امیر المومنین زازران )شهرستان فلاورجان

جز خدا...
    « خوش دارم که در نیمه های شب در سکوت مرموز آسمان و زمین به مناجات برخیزم.
    با ستارگان نجوا کنم و قلب خود را به اسرار ناگفتنی آسمان بگشایم.
    آرام آرام به عمق کهکشانها صعود نمایم، محو عالم بی نهایت شوم . از مرزهای علم
    وجود در گذرم و در وادی ثنا غوطه ور شوم و جز خدا چیزی را احساس نکنم. »
     
    شهید دکتر مصطفی چمران

7 عادت ویران کننده که باید از آنها دوری کنیم !

 متاسفانه برخی عادات چنان در زندگی روزمره ما ایرانی ها رسوخ کرده که به بخشی از فرهنگ ما تبدیل شده و اگر کسی این عادات بد را نداشته باشد ، تعجب دارد ! بهرحال برای جلوگیری از روزمرگی در زندگی ، عاداتی را باید هر طور شده کنار بگذارید ، در این مقاله 7 عادت را با هم بررسی می کنیم ...

راز موفقیت در زندگی نه فقط انجام دادن ، بلکه انجام ندادن برخی کارهاست ! همه ما خیلی وقت‌ها لیستی از کارهایی که باید انجام بدهیم آماده می‌کنیم. اما درمورد کارهایی که باید از آنها دست بکشیم چطور؟ افراد موفق کارهایی که در زیر عنوان می‌کنیم را انجام نمی‌دهند اما این احتمال وجود دارد که شما هنوز انجامشان می‌دهید. همین امروز تصمیم بگیرید و این کارها را به لیست کارهای کنارگذاشتنی اضافه کنید.
 
1. بهانه آوردن. افراد موفق دیگران را مقصر نمی‌کنند و بهانه نمی‌آورند و از بدشانسی‌شان شکایت نمی‌کنند. آنها مسئولیت کامل زندگی خود را بر عهده می‌گیرند. آنها می‌دانند که موفقیت و شکست در دستان خود آنهاست. پس سعی نکنید خود را قربانی جلوه دهید یا بهانه‌ بیاورید.
 
2. بی مقصد پیش رفتن. افراد موفق برنامه دارند. زندگی آنها جهت و مقصد دارد. هیچوقت بی اراده کاری نمی‌کنند و بی مقصد پیش نمی‌روند به امید اینکه بهترین‌ها برایشان اتفاق بیفتد. آنها برای خود هدف تعیین می‌کنند و بعد برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی می‌کنند. اگر شما از آن دسته آدمهای هرچه پیش آید خوش آید هستید، از این رویکرد دست بکشید و شروع به برنامه‌ریزی کنید.
 
3. تمام روز نشستن پای کامپیوتر (یا بدتر از آن تلویزیون). درست است که کارهای مهم زیادی را می‌توانید پشت کامپیوتر انجام دهید اما نباید همه روزتان را به آن بگذرانید. بیرون رفته و با آدمها ملاقات کنید.
 
4. به تاخیر انداختن کارها. تعویق در کارها دشمن موفقیت است. روی هدفتان تصمیم بگیرید، کارهایی که باید انجام دهید را لیست کرده، اولویت‌بندی نموده و آغاز به کار کنید.
 
5. فقط انجام کارهای ساده. برای چه کارهایی بیشتر وقت می‌گذارید؟ کارهای مهم، فوری یا کارهای ساده روزانه؟ اگر بیشتر وقت خود را به کارهای جزئی و کم‌اهمیت می‌گذرانید، باید روند خود را تغییر دهید. باید اول روی کارهای مهمتر تمرکز کنید، کارهایی که شما را به سمت هدفتان پیش می‌برند. تا جاییکه می‌توانید کارها و فعالیت‌های بی‌ارزش را نادیده بگیرید.
 
6. نشستن در جلسات بیهوده. آیا در محل‌کار وقتتان را در جلسات بی‌ارزش تلف می‌کنید؟ خیلی از کارمندان شرکت‌ها این وضعیت را دارند. هر جلسه‌ای باید یک هدف، دستورکار و یک مدیر ماهر داشته باشد که کمک کند جلسه از هدف اصلی خود دور نشده و روی همان متمرکز بماند. در جلسات بیهوده و ضعیف شرکت نکنید—فقط خلاصه آن را از دیگران بگیرید.
 
7. محدود کردن جاه‌طلبی‌هایتان. افراد موفق باور شگرفی به خود دارند و جاه‌طلب هستند و استانداردهای بالایی برای زندگی خود در نظر می‌گیرند. آیا شما خودتان را پایین می‌کشید؟ اعتمادبه‌نفستان را از دست داده‌اید؟ از اول شروع کنید. برای خودتان اهداف بلندپروازانه تعیین کنید. مهارت‌ها، استعدادها و دستاوردهایتان را به خود یادآور شوید و هر روز به خودتان انگیزه بدهید.
 
اگر بتوانید از فعالیت‌های بی‌ارزش و منفی که انجام می‌دهید دست بکشید، خود را به موفقیت نزدیک‌تر خواهید کرد. از انجام کارهایی که می‌دانید فقط وقتتان را تلف می‌کند خودداری کنید و شروع به ساخت موفقیتتان کنید.

 

8 رفتار اشتباه در محل کار که شما را در آستانه اخراج قرار می دهد !

 در محل کار ، کارها و رفتارهایی وجود دارد که به هیچ وجه نباید از خود بروز دهید ، در این مقاله در مورد 8 رفتار نامناسب در محل کار با شما صحبت خواهیم کرد که در صورت عدم توجه به آن ، از اولین گزینه های تعویض خواهید بود !

هر حضور اجتماعی که ما داریم ، نیازمند رعایت آداب خاصی است ، مخصوصا در محل کار ، کارها و رفتارهایی وجود دارد که به هیچ وجه نباید از خود بروز دهید ، در این مقاله در مورد 8 رفتار نامناسب در محل کار با شما صحبت خواهیم کرد :
 
1- با همه یکجور سخن گفتن
زمانی ممکن است بطور تصادفی با عده ای از اطرافیانتان یک طور رفتار کنید؛ اما ضرر اصلی زمانی است که با همه یک جور برخورد می کنید ! مثلا فکر کنید شوخی ای که با دوست خود می کنید ، با همکاران هم می توانید داشته باشید ، متاسفانه بعضی ها را می بینم که شوخی های نامناسبی با جنس مخالف خود ، در محل کار دارند که از نظر عرف جامعه ما هم چندان پذیرفته نیست ، یا مثلا مردی که با همه ی همکاران خانم خود یک جور برخورد می کند ، این رفتارها جایگاه شما را پایین می آورد ، یا مثلا دیده ام که یک کارمند با مدیر خود بیش از حد صمیمی می شود ، البته که مدیران باید با کارمندان خود صمیمی باشند ، اما شما سعی کنید حرمت مدیر خود را نگاه دارید و در برخوردهایتان روحیات فرد مقابل را در نظر بگیرید.
 
2- ابراز وجود در جلسات
شما یک شخص تازه واردید و دوست دارید از میان سرها سری در آورید و میان کهنه کارها ابراز وجود کنید ، پس بلافاصله در اولین فرصت برای هرکاری دستتان را بالا میبرید!  کسی که بدنبال جلب توجه است و بلافاصله در هر کاری شرکت میکند ، معمولا نتایجی می گیرد که چندان خوب نیست! خیلی راحت و نرم خود را در شرکت ثابت کنید ، به آب و آتش نزنید و به پیشکسوتان شرکت احترام بگذارید.
 
3- مدیر خود را ازهیچ جا حذف نکنید!
سخت مشغول کار روی پروژه ای هستید و بجای اینکه در میان کار با مدیر در ارتباط باشید ، از او دور میشوید تا کار را تمام کنید . اما حتی اگر بدانید که طبق خواست مدیر پیش میروید، هنوز هم در معرض خطر جدی هستید. اگر پروژه آنطور که باید پیش نرود و نیاز به کار مجدد داشته باشد، زمان و انرژی زیادی را از دست داده اید که اصلا خوب نیست! ممکن است اعتماد مدیر به شما حتی در سایر موارد هم از بین برود. پس در هیچ شرایطی ارتباط خود با مدیر را کم نکنید.
 
4- نداشتن حسن شهرت!
حسن شهرت نداشتن مشکل ساز است. من نمی گویم همه خوبی ها را جمع کنید ، اینکه شاید نشد باشد ، ولی اقلا یک رفتار خوب داشته باشید که شما را مشهور کرده باشد ! مثلا نظم خاص در کارها ، چشم پاک بودن ، دقت بالا ، لبخند همیشگی و ...
 
5- هرگز کار را زمین نمیگذارید!
بعضی وقت ها ممکن است برای اثبات خود ، خودتان را در شرایط بدی قرار دهید و توان خود را بالاتر از آنچه که هست تصور کنید و لقمه های بزرگتر از دهانتان بردارید! مراقب باشید که این مسئله ممکن است شما را ناکارآمد جلوه بدهد ، چرا که احتمالا وقت انجام تمام کارها را ندارید و مجبورید آنها را سمبل کنید ! و این نه تنها کمکی به جایگاه شما نمی کند ، بلکه نتیجه عکس دارد.
 
6- تمرکز روی مدیر!
آنقدر توصیه به مراقبت در ارتباط با مدیر داریم که فراموش میکنیم ارتباط با همکاران را هم در نظر بگیریم!  من متوجه شدم کارجویان جدید که به بازار کار وارد میشوند ، توجهی ندارند که موفقیتشان همانقدر که به ارتباط با مدیر بستگی دارد ، در گرو ارتباط درست با همکاران نیز هست! اگربا این روال بعنوان مدیر فعالیت کنید ، فردی تکرو و بدون پشتیبان خواهید بود. پس سعی کنید دیگران را هم در نظر بگیرید و آنها را هم سهیم کنید.
 
7- درگیری با رئیس
خیلی راحت میتوانید آبروی مدیرتان را با انجام ندادن درست کارها ، جلوی سایر مدیران ببرید ! چرا که کارهای شما هم به نام مدیرتان تمام می شود ، هرگز وسط حرف مدیرتان نپرید! پشت سر مدیر حرف نزنید ، یا رک و روراست به خودش بگویید یا اگر نمی توانید به خودش بگویید ، هرگز با انجام ندادن درست کارها و ایجاد مشکل و پشت سر مدیر صحبت کردن ، آنرا جبران نکنید !
 
8- هماهنگ نبودن با دیگران!
اگر وظیفه شماست که اطلاعات را به شکل نمودار و گزارش به همکاران خود برسانید ، اما اطلاعات شما برای تحویل گیرنده آنها گویا و شفاف نیست ، گزارش ها و کار شما براحتی دور ریخته می شود. این عدم هماهنگی و در نظر نگرفتن دیگران ، کار شما را براحتی بی فایده و نامربوط جلوه میدهد. درصورتیکه مدیر شما تصمیم بگیرد تعدیل نیرو کند ، با این کار براحتی خود را در معرض اخراج قرار میدهید. پس سعی کنید در انجام کارها ، مخصوصا کارهای تیمی هماهنگی بیشتری با کارمندان دیگر داشته باشید.